Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ALVIS MANAGEMENTS.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra (nume, prenume, adresa, telefon, CNP). De asemenea, ALVIS MANAGEMENTpoate colecta prin intermediul site-ului atvi.eu si alt tip de date cum ar fi datele de trafic - adresa IP a dispozitivului clientului.

scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor pe Atvi.eu, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si a comportamentului consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a societatii ALVIS MANAGEMENTS.R.L. si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre ALVIS MANAGEMENTS.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre ALVIS MANAGEMENTS.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre ALVIS MANAGEMENTS.R.L. atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv:

dreptul de informare;

dreptul de acces la date;

dreptul de interventie;

dreptul de opozitie;

dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;

dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa ALVIS MANAGEMENTS.R.L. respectiv: Vatra Luminoasa Nr.111 Ap.3, Sector 2, Bucuresti, Romania, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;

sa interviti asupra datelor transmise;

sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;

sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, ALVIS MANAGEMENTS.R.L. poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Societatea ALVIS MANAGEMENTS.R.L. nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ulAtvi.eu poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care au fost furnizate, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali. Societatea ALVIS MANAGEMENTS.R.L. nu solicita Utilizatorilor/Clientilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul/Clientul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe Atvi.eu pentru niciun fel de prejudiciu

De asemenea, ALVIS MANAGEMENTS.R.L. poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, firme de curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori, canale de marketing sponsorizate: Google Adwords, Facebook etc.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.