Livrarea Produselor Comandate

Atvi.eu fabrica si comercializeaza game diverse de produse.  Unele dintre aceste produse sunt comercializate doar pe piata nationala, altele fiind comercializate atat pe piata nationala cat si pe piete internationale. 

Atat pentru piata nationala cat si pentru cea internationala lucram cu mai multe firme de transport. In momentut expeditiei veti primi un mail de la noi prin care va comunicam codul AWB al expeditiei astfel incat sa puteti urmari in timp real unde se afla coletul dumneavoastra.

Daca produsul comandat nu se afla in stoc, pe pagina articolului apare Fabricat la Comanda. produsul va fi fabricat in urma comenzii dumneavoastra iar termenul mediu de productie este afisat pe pagina produsului in sectiunea Productie si Transport -> Timp Productie.

Pentru custile de caini va rugam sa va asigurati ca exista persoane ce pot ajuta curierul al descarcarea produselor. Avem aceasta rugaminte deoarece produsele sunt grele si voluminoase. 


Optiunile de Livrare

Optiunile posibile de livrare sunt configurate pentru fiecare produs in parte. Aceste pot fi vazute:

  • Pe pagina fiecarui produs apasand pe link-ul "Estimati Costul de Transport"
  • Pe pagina de plasare a comenzii, moment in care trebuie sa selectezi metoda de livrare dorita pentru a putea plasa comanda. 


Ridicare personala direct de la atelierul de productie

Adresa :Str. Margaretelor Nr.4, Loc. Patru Frati, Jud. Ialomita (aprox 50 de km de la Bucuresti sau Ploiesti

Coordonate GPS : 44.741127, 26.469303 Vedeti locatia direct in cadrul google maps apasand aici


National - Romania prin curier urgent (Nemo Express sau Toya Curier ).

Nota Nemo Express: Costul de transport este calculat pentru destinatii aflate in aria de acoperire disponibila aici. Pentru alte destinatii se adauga taxe pentru KM suplimentari. Timpul de transport este de 2~3 zile lucratoare

Nota Toya Curier: Costul de transport este calculat pentru destinatii aflate in aria de acoperire +30km disponibila aici. Pentru distante mai mari de 30Km se adauga taxe pentru KM suplimentari. Timpul de transport este de 3~7 zile.


International - Uniunea Europeana prin curier urgent (DPD sau DHL).

Greutatea maxima admisa este de 30kg pe colet/expeditie. In prezent custile de caini nu se expeditiaza la international.


International - alte destinatii (DHL).

Greutatea maxima admisa este de 30kg pe colet/expeditie. In prezent custile de caini nu se expeditiaza la international.


Optiunile de Plata

Optiunile de plata sunt configurate pentru fiecare metoda de livrare in parte. Dupa selectarea metodei de livrare veti avea pe site afisate optiunile de plata disponibile pentru aceasta metoda.


Cash
Plata cash in momentul ridicarii produsului de la atelierul nostru de productie


Ramburs
Plata comenzii va fi efectuata cu numerar, in momentul primirii produselor comandate, direct catre agentul firmei de curierat, acesta urmand sa va emita chitanta aferenta incasarii. 


Plata prin banca / OP
Dupa confirmarea telefonica a comenzii de catre unul din consultantii nostri, puteti efectua plata comenzii in baza proformei. Acesta va fi transmisa pe adresa de email furnizata in momentul plasarii comenzii, urmand ca dupa efectuarea platii sa ne transmiteti confirmarea acesteia / OP-ul pe adresa de email contact@atvi.eu.


Plata online cu card bancar / Rate
Se poate efectua cu ajutorul modulului de plati online MobilPay - sistem integrat de procesare a platilor on-line oferit de catre SC Netopia SRL https://www.mobilpay.ro/.


Paypal
Se poate efectua cu ajutorul modului de plati online PayPal, sistem integrat de procesare a platilor.