Fabricarea unei custi pe comanda

Dacă sunteți în căutarea unui alt design sau doriți să adaptați unul dintre produsele noastre de serie, vă putem ajuta cu serviciul de producție personalizat.

Va trebui ca in prima faza sa intelegem bine ce iti doresti, gasesti aici pagina noastra de contact. Practic, ne vom regăsi într-una din cele două situații: adaptarea unui model existent sau crearea unui alt tip de produs.

 

Adaptarea unui model existent (modificări simple)

În acest caz, pornește de la  un model existent, fabricat de noi, la care se doresc anumite modificări. Iată câteva exemple:

  • alte dimensiuni ale cuștii sau intrării (înălțime, lățime, lungime), recomandate în special dacă doriți o cușcă mai mare decât cea mai mare opțiune disponibilă.
  • alte accesorii și/sau caracteristici (de exemplu, treaptă dacă animalul are probleme cu picioarele; două uși de intrare, profile metalice suplimentare etc.)
  • Alte finisaje (vezi mai multe informații aici)

Odată ce validăm reciproc modificările, revenim cu  o schiță cu noile dimensiuni, un renderer 3D al noului produs, implicațiile financiare și timpul de producție.

Pe baza unui acord privind aceste documente, produsul dvs. este fabricat

Orice produs fabricat la comanda incorporeaza costuri suplimentare (discutii, calculul ofertei, crearea manualului de productie, timp de productie mai lung comparativ cu produsele de serie) motiv pentru care recomandam urmatoarele instructiuni:

  • Nu recomandăm solicitări pentru cuști cu dimensiuni mai mici decât cea mai mare cușcă disponibilă. Este mai ieftin să optați pentru versiunea de serie imediat mai mare decât să fabricați ceva la comandă. Utilizați această opțiune numai dacă există constrângeri cu spațiul în care veți plasa cușca;
  • Nu recomandam cereri pentru custi duble cu o suprafata interioara egala cu doua custi din seria identica si perete despartitor. Dacă animalele vor rămâne în camere separate, vă recomandăm să cumpărați două cuști de serie, va fi mai ieftin. În plus, este mai ușor să transportați și să manipulați două cuști mai mici decât o dublă mare. Utilizați această opțiune dacă doriți ca animalele să rămână împreună în aceeași cameră;

 

Crearea unui alt design de produs (modificări complexe)

În acest caz, doriți să produceți un model diferit de cel pe care îl fabricăm în prezent. Va trebui să înțelegem informații despre design, dimensiuni, materiale și intervalul bugetar disponibil.

Odata validata cererea revenim cu o schita cu noile dimensiuni, implicatiile financiare si timpul de productie.

Pe baza unui acord privind aceste documente, produsul dvs. este fabricat

Orice produs fabricat de la zero incorporeaza costuri suplimentare semnificative fata de adaptarea unui model existent (manual de productie complet nou, materie prima cu dimensiuni noi, timp de productie echivalent cu prototiparea) motiv  pentru care nu recomandam cereri pentru produse identice cu ceva ce exista deja pe piata. Dacă soluția există pe piață, în principiu, va fi mai ieftină decât construirea unui produs de la zero dacă nu are potențialul de a deveni serial.