Thanos si Noua Lui Cusca Izolata

Thanos este un caine german superb din Sibiu, plin de energie si jucaus ce a primit o noua casuta mult mai rezistenta dupa ce din pacate prima sa cusca nu i-a facut fata energiei deteriorandu-se rapid. 

Cazul lui Thanos nu este unul singular, o proportie semnificativa din persoanele ce apeleaza la noi o fac pentru a inlocui o cusca ce deja o au dar pe care cainele a deteriorat-o. Cu ajutorul profilelor metalice ce le montam pe cusca intarim structura acesteia si protejam toate zonele pe care un caine ar putea sa inceapa sa le roada. Puteti vedea in acest articol alte exemple de clienti cu custi deteriorate ce au apelat la noi. 

Chiar daca custile noastre sunt mai scumpe decat alte alternative din piata luati in calcul ca ele sunt facute ca cainele sa se foloseasca pe toata durata vietii sale si sa nu fiti nevoiti sa le mai schimbati, astfel pe termen lung sunteti mult mai castigati.

Produse Conexe

În stoc
1569,00 RON
CuloareTeak Garantie24 luni IzolatieDa (izolata) Rasa recomandataCiobanesc de Bucovina, Husky, Ciobanesc Caucazian, Ciobanesc Mioritic, Ciobanesc Carpatin, Rottweiler, Akita Inu, Dog German, Pitbull, Cane Corso, Golden Retriever, Setters, Ciobanesc German Optionale Cusca CaineProfil Metalic Antiros Baza Acoperis, Bol Mancare, Profil Metalic Antiros Intrare, Perdea PVC, Placuta Nume, Profil Metalic Antiros Baza Cusca, Grilaj Usa Intrare, Incalzire Electrica Gestionata Din Telefon
Fabricat la comanda
65,00 RON
Cum se livreazaMontat(a) pe cusca (atunci cand se comanda impreuna cu o cusca de caine), Ambalat(a) unitar (atunci cand nu se comanda impreuna cu o cusca de caine) Timp Productie3-4 zile lucratoare + transport