Livrare Custi Adaptost Caini Hundegarten Hatcarau

Ieri viata cateilor din adapostul Hundegarten Hătcărău a devenit, speram, mai buna. Prin implicarea unor oameni cu suflet mare atat din Romania cat si din Germania, cateii din acest adapost au primit custi de caini izolate termic de care sa se bucure pe viitor.

Nu a durat mult si in cateva minute am avut si primul utilizator care chiar s-a si culcat la cateva minute dupa in noua sa cusca.  

Am acoperit in acest proiect toate aspectele de la ofertare, productie, livrare si montarea in locatia finala in cadrul tarcurilor a fiecarei custi. 

Este un proiect la care am lucrat cu mare drag. Ne bucuram mult pentru acesti caini si speram sa le fie cat mai de folos. 

echipa atvi.eu 

Produse Conexe

În stoc
1279,00 RON
CuloareTeak Garantie24 luni IzolatieDa (izolata) Rasa recomandataAmstaff, Rottweiler, Pudel Mediu, Chow Chow, Collie, Bull Terrier, Cocker, Dalmatian, Dobermann, Pitbull, Setters, Bulldog Englez, Golden Retriever Optionale Cusca CaineGrilaj Usa Intrare, Bol Mancare, Placuta Nume, Profil Metalic Antiros Baza Cusca, Terasa Acoperita, Terasa, Profil Metalic Antiros Intrare, Perdea PVC, Incalzire Electrica Gestionata Din Telefon
Fabricat la comanda
59,00 RON
Cum se livreazaMontat(a) pe cusca (atunci cand se comanda impreuna cu o cusca de caine), Ambalat(a) unitar (atunci cand nu se comanda impreuna cu o cusca de caine) Timp Productie3-4 zile lucratoare + transport