Cusca Caine Izolata Gri Antracit si Sindrila Maro

Asteptarea a lua sfarsit !

la 3 zile de la plasarea comenzii cel mic si-a primi casuta mult visata. Asa cum stapanii lui au cerut casuta se asorteaza cu gardul de metal al casei, zona in care se va amplasa. 

Acest cotet de caine a fost vopsit in culoare pe baza de apa, nuanta gri antracit. Acoperisul este acoperit de sindrila bituminoasa maro. 

La aceasta cusca s-a optat si pentru profil de metalic la intrare astfel incat cel mic sa nu aiba nici o zona pe care sa o roada. 

Descopera gama completa de custi si accesorii aici

Afla mai multe despre serviciile de personalizare a custilor de caini aici

atvi.eu
Produse Conexe

În stoc
1249,00 RON
CuloareTeak Garantie24 luni IzolatieDa (izolata) Rasa recomandataBrac German, Dalmatian, Ciobanesc German, Labrador, Rottweiler, Golden Retriever, Shar Pei, Airedale Terrier, Bulldog Englez, Husky, Boxer, Pitbull, Pudel Mare, Dobermann, Setters, Collie, Chow Chow, Malinois Optionale Cusca CaineProfil Metalic Intrare, Perdea PVC, Placuta Nume, Bol Mancare, Grilaj Usa Intrare, Incalzire Electrica Gestionata Din Telefon
Fabricat la comanda
59,00 RON
Cum se livreazaMontat(a) pe cusca (atunci cand se comanda impreuna cu o cusca de caine), Ambalat(a) unitar (atunci cand nu se comanda impreuna cu o cusca de caine) Timp Productie3-4 zile lucratoare + transport
Fabricat la comanda
65,00 RON
Fabricat la comanda
80,00 RON