Cusca Caine Cu Acoperis Rabatabil si Terasa Acoperita

Iti prezentam mai jos o cusca de caine, facuta pe comanda, livrata in aceasta saptamana clientului. 

Cusca porneste de la un model de serie (Cusca de Caine Model D Marime 4) careia i-am anexat o terasa acoperita si izolata in care cainele si bolul sau de mancare poate sta, fiind protejat de ploaie, soare sau ninsoare. Cusca a fost finisata conform dorintei clientului in culoarea Palisandru. 

Tot procesul de la ofertare, productie si pana la livrare este acoperit de catre firma noastra astfel incat sa iti usuram viata si sa ai parte de o experienta fara batai de cap. Mai mult decat atat persoana care se ocupa de productie tine legatura cu tine pentru stabilirea tuturor detaliilor si este prezent la livrarea produsului. 

Daca esti si tu interesat de o cusca pe comanda sau de mobilier din lemn masiv te rog sa apesi aici pentru a afla mai multe despre serviciilor noastre. 

Produse Conexe

Fabricat la comanda
(4)
1199,00 RON
Garantie24 luni IzolatieDa (izolata) Rasa recomandataCiobanesc German, Golden Retriever, Dog German, Dobermann, Cane Corso, Terrier, Dalmatian, Labrador, Rottweiler, Ciobanesc Mioritic, Collie, Setters Timp Productie5-10 zile lucratoare + transport
Fabricat la comanda
59,00 RON
Rasa recomandataCiobanesc German, Westie, Rottweiler, Cocker, Cane Corso, Dog German, Boxer, Labrador, Collie, Beagle, Ciobanesc Mioritic, Terrier, Pechinez, York Terrier, Golden Retriever, Bulldog, Chihuahua, Poodle, Dalmatian, Pitbull, Dobermann, Setters
Fabricat la comanda
(1)
45,00 RON
Fabricat la comanda
29,00 RON