Cum configurez un program de functionare automat pentru podeaua incalzita electric ?

Va prezentam in tutorialul de mai jos cum sa configurati un program de functionare automat al podelei. Pentru a face acest lucru este nevoie in prealabil sa fi conectat podeaua incalzita la telefon, daca inca nu ai facut-o inca gasesti aici tutorialul aferent .

Atragem inca o data atentia asupra urmatoarelor idei:

  • Folositi podeaua exclusiv cu program de functionare automat in functie de atingerea unor anumite praguri de temperatura. Nu o porniti manual sau prin alte metode decat cele prezentate mai jos, exista riscul sa o uitati pornita zile intregi situatie in care podeaua va atinge temperaturi ridicate  (+90 C) defectandu-se intr-un mod ireparabil si nemaifiind acoperita de garantie
  • Daca definiti praguri de temperatura la nivel de intervale orare asigurati-va statulul la terminarea intervalului orar este OFF.  
  • In cazul in care doriti putem configura noi pentru dumneavoastra programul de functionare dorit, trebuie doar sa partajati podeaua cu noi pe whatsapp urmand pasii din turorial.
  • Pana la familiarizarea cu aplicatia urmariti mai des in primele ore / zile evolutia temperaturi in corelatie cu setarile definite in programul automat.
Produse Conexe

Fabricat la comanda
949,00 RON
Cum se livreazaMontat(a) pe cusca (atunci cand se comanda impreuna cu o cusca de caine), Ambalat(a) unitar (atunci cand nu se comanda impreuna cu o cusca de caine) Timp Productie3-4 zile lucratoare + transport