De ce am nevoie pentru a putea utiliza podeaua incalzita electric ?

Inainte de a comanda podeaua incalzita electric pentru cusca de caine am creat o lista de lucruri de verificat astfel incat odata ajunsa la tine ea sa functioneze fara batai de cap. matoarele aspecte:


#1 Cusca de caine este amplasata intr-o zona cu semnal Wi-Fi bun 

Gestiunea podelei incalzite electric se face exclusiv de pe telefonul mobil. Comunicarea intre telefonul mobil si podeaua din cusca de caine se face prin internet de oricunde din lume atat timp cat telefonul si cusca sunt conectate la internet. Astfel cusca de caine trebuie sa se afle intr-o zona cu semnal bun de internet.  Iti recomandam sa iti conectezi telefonul la reteaua de internet de acasa si sa mergi in locul in care vei aseza cusca. Verifica puterea semnalului, daca nagivarea pe internet este fluida sau daca poti vedea un film pe youtube fara intreruperi. 

In cazul in care semnalul nu este puternic comunicarea nu va fi fluida si pot aparea deconectari. Fie amplasezi cusca de caine mai aproape de sursa de semnal fie instalezi un aparat pentru intarirea semnalului wi-fi ("Wireless Range Extender"). 


#2 Fregventa 2.4 GHz a semnalului de retea

Comunicarea cu podeaua incalzita se face de fregventa 2.4GHz. Aceasta este prima fregventa utilizata de retele de internet, mai nou au aparut fregvente mai puternice (5GHz sau 6GHz) dar dispozitive moderne mentin si vechea fregventa. Reteaua ta de internet de acasa trebuie sa aiba si semnal pe fregventa 2.4GHz activat. Poti verifica fregventa accesand reteaua wireless la care esti deja conectat.

In cazul in care semnalul de retea/internet nu este pe fregventa 2.4GHz nu te vei putea gestiona podeaua incalzita de pe telefon. Daca fregventa nu este de 2.4 GHz este posibil ca aceasta sa nu fie activata din router, te invitam sa ai o discutiei cu providerul tau de internet. 


#3 Distanta intre cusca si priza electrica 

Podeaua cu incalzire vinde cu un cablu electric de aproximativ 1.5~2 metrii liniari. Te rugam sa te asiguri ca distanta pana la o cea mai apropiata sursa de curent nu depaseste aceasta distanta. De asemenea priza trebuie sa se afle intr-o zona protejata de ploi.  

Daca ai nevoie de o lungime mai mare te rog sa ne anunti si contra cost putem monta un cablu mai mare. 


#4 Instaleaza pe telefon aplicatia prin care vei controla la distanta podeaua incalzita

Instaleaza-ti pe telefon aplicatia eWeLink (https://www.ewelink.cc/en/). Creaza-ti un cont si familiarizeza-te cu ea. Vei avea nevoie de aceasta aplicatie pentru a controla podeaua incalzita in momentul in care ajunge la tine. 

Poti instala aplicatia pe Iphone de aici sau pe Android de aici.

Produse Conexe

Fabricat la comanda
949,00 RON
Cum se livreazaMontat(a) pe cusca (atunci cand se comanda impreuna cu o cusca de caine), Ambalat(a) unitar (atunci cand nu se comanda impreuna cu o cusca de caine) Timp Productie3-4 zile lucratoare + transport