Situatia actuala in contextul epidemic COVID-19

24 Martie 2020
Victor Staicu

Update 25 Mai: 

Dorim sa va informam ca in prezent nu mai exista restrictii de transport catre Europa.


---

Sper ca acest mesaj va gaseste atat pe voi cat si pe cei dragi voua sanatosi. 

Dorim sa va informam despre situatia actuala in contextul epidemiei de COVID-19. Vom actualiza situatia in masura in care lucrurile evolueaza.


Situatia actuala a companiei 

  • Toti angajatii sunt sanatosi iar facilitatile de productie sunt operationale. Am implementat in intern reguli de igiena.  
  • Stocurile de securitate pentru materia prima au fost crescute la doua luni, nu avem in prezent ruptura de aprovizionare pe materia prima.
  • Limitam accesul in locatie doar firmelor de curierat si furnizorilor pastrand distanta recomandata de specialisti. 


Situatia transporturilor nationale si internationale

  • Transportul national de marfuri este operational 100%. Pentru informatii mai detaliate vizitati sectiunea de stiri a companiei de transport Nemo Express
  • Transportul international este operational. Firma de transport DPD ne-a informat totusi ca in unele localitati exista unele restrictii de livrare, pentru aceste localitati serviciul de transport nefiind disponibil. Nu exista un site sau o lista cu aceste localitati. In momentul in care facem ordinul de transport primim eroare la generarea lui. Din experienta actuala doar doua localitati din Italia se afla in aceasta situatie. Nu am intalnit adrese blocate in alte tari.
  • Daca doriti sa verificati ca adresa este inca livrabila va rog sa ne-o trimiteti pe mail la victor@atvi.eu si vom simula un ordin de transport. Totusi intre momentul in care plasati comanda si momentul expeditiei lucrurile pot evolua si adresa poate intra in lista de destinatii fara serviciu de transport. In cazul in care expeditia nu se poate realiza va putem livra la o alta adresa a unei rude/prieten sau va returnam 100% banii. Pentru mai multe detalii accesati site-urile DPD din tara dumneavoastra. 


Va uram sanatate,

atvi.eu

Comment-uri

Nici o postare găsită

Ati utilizat produsul? Impartasiti-va parerea