EU - UK status transport

30 Decembrie 2020
Victor Staicu

Update 10 Ianuarie 2021


Dorim să vă informăm că comenzile din Marea Britanie pot fi acum transportate. DHL ne-a informat că transportul rutier între UE și Marea Britanie este acum din nou în funcțiune.


Salutari,

echipa atvi.eu

----


Status 30 Dec 2020


Pentru toți clienții noștri din Marea Britanie, am dori să prezentăm mai jos starea actuală și orientarea pentru transport începând cu 2021 între UE și Marea Britanie.


În ultimele săptămâni din decembrie, transportul din UE către Marea Britanie a suferit o mulțime de tulburări din două motive principale:


  • Brexit-ul fără acord. Actualul nostru transportator în Marea Britanie, DPD (www.dpd.com), ne-a informat că toate serviciile de transport rutier vor fi oprite și nu le vor mai oferi

 

  • Focarul CoVid19 în Marea Britanie. Canalul Manecii dintre UE și Marea Britanie a fost închis în ultima săptămână a lunii decembrie, atât pentru pasageri, cât și pentru mărfuri. Am avut livrări către Marea Britanie care au revenit expeditorului din cauza închiderii drumului, deoarece nu au reușit să treacă.

 

Începând din 2021 vom începe să livrăm din UE în Marea Britanie cu DHL (www.dhl.com). În urma discuției cu key accont-ul nostru din DHL, orientarea este că DHL va redeschide transportul rutier în prima săptămână a anului 2021, după 4 ianuarie, ceea ce înseamnă că putem începe să expediem în Marea Britanie începând cu acea dată.

 

Ne pare rău pentru această situație, dar vrem să vă asigurăm că este prevăzută o soluție de transport, iar comenzile dvs. vă vor ajunge cu siguranță la mijlocul lunii ianuarie.

 

P.S. Dacă, din întâmplare, nu va exista o soluție de transport, vă vom rambursa integral comenzile fără griji.

 

Salutari,

echipa atvi.euComment-uri

Nici o postare găsită

Ati utilizat produsul? Impartasiti-va parerea