Sarbatorim un an de la inceputul productiei de turnuri de invatare

27 Februarie 2020
Victor Staicu

Zilele trecute Facebook ne-a amintit ca acum un an incepeam productia turnurilor de invatare. Wow ce repede a trecut timpul si ce experienta bogata ne-a adus !


In plus de experienta avuta de mai bine de 10 ani in productia de custi de caini, mobilierul de copii si in special acesta prima gama de produse, turnurile de invatare, au adus pentru echipa noastra multe lucruri noi incepand de la noi materii prime, noi procese de fabricatie si finisare pana la noi canale si tari de comercializare. 


La un an distanta in zona de productie am dezvoltat un proces de slefuire foarte bun, investind in diverse masini unelte, in zona de vopsire am schimbat de 3 ori furnizorii de vopsea pentru a ajunge la o foarte buna acoperire a produselor cu lac pe baza de apa nedaunator copiilor. 


Poate cea mai importanta schimbare a fost exportul, un vis mai vechi de-al nostru. Astazi fabrica noastra livreaza cate toate tarile din Uniunea Europeana urmand ca in cateva luni sa deservim si alte tari. Iar cum o relatie nu se termina odata cu vanzare am lucrat mult in zona de urmarire colete si aftersales. 


Drumul nu a fost lin, ne-am lovit de multe probleme dar le-am rezolvat. Le multumim clientilor pentru increderea acordata si pentru intelegerea de care au dat dovada in momentul in care au intampinat probleme. Toate acestea ne-au ajutat sa ajungem la un produs mai bun si la imbunatatiri de procese #betterthantyesterday


Incheiem prin a va spune ca daca aveti un vis lucrati la el. Cand gresiti cereti-va scuze si rezolvati problema pentru ca numai cine nu munceste nu greseste. Inbunatiti-va constant serviciile si produsele si nu uitati sa tratati clientii asa cum ati dorii voi sa fiti tratati. 


Succes!

atvi.eu 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Ati utilizat produsul? Impartasiti-va parerea