PROGRAMUL DE AFILIERE ATVI.EU CU CANISE SI DRESORICINE SUNTEM

Din 2009 producem si dezvoltam custi de caini de serie si pe comanda. Oferim produse mature, imbunatatite constant si validate in timp de mii de clienti din intreaga Romanie. 

Oferim un produs de calitate si fara batai de cap pentru stapan, care sa acompanieze si sa protejeze cainele pe toata durata lui de viata si care sa ii reziste. Suntem astazi singurul producator ce ofera profile metalice anti-ros pentru custile de caini, profile ce cresc considerabil durata de viata/utilizare a custii. 

Gama de custi de caini este completata de o gama larga de accesorii si optionale (ex. incalzire electrica in podea gestionata din telefon, placuta cu numele cainelui si multe altele) si de un serviciu post vanzare. CE CAUTAM

Detii o canisa sau esti dresor de animale de companie? Atunci avem un numitor comun, CAINII. Colaborand in aceste domenii non concurentiale ne putem ajuta reciproc. 

 

CUM FUNCTIONEAZA

In momentul vanzarii unui caine sau inceperii unui noi program de dresaj este oportun sa va interesati daca clientul detine o cusca de caine. Daca inca nu detine dar este interesat ne puteti da datele sale de contact sau il rugati sa ne contacteze (cu mentiunea sa ne spuna din partea cui vine). 

Noi vom prelua discutia cu persoana respectiva iar atunci cand cei recomandati de dvs fac o achizitie veti fi recompensat. In caz contrar revenim sa va informam ca nimic nu s-a concretizat.


BENEFICII

Posibilitatea de a va mari castigurile fara un mare efort intr-un domeniu apropiat activitatii voastre.

10% din valoare fara transport a comenzii venita din recomandare va sunt oferiti drept comision. Puteti decide daca doriti ca aceasta suma sa ajunga integral la dvs sau sa fie alocata o parte si clientului (ex 5% la dvs; 5% la client). In plus pentru afiliatii cei mai activi putem dezvolta diverse programe suplimentare 

Beneficiezi de siguranta recomandarii unui produs de calitate unde nu veti avea batai de cap. Oferim posibilitatea de a va prezenta produsele noastre in showroom-ul din Bucuresti sau live pentru alte localitati

 

HAI SA NE CUNOASTEM

Va mulțumim ca ati luat in considerare programul nostru de afiliere! Asteptam cu nerabdare sa construim o colaborare puternică cu Dvs. si sa oferim casute de caini de exterior de inalta calitate proprietarilor de caini din toate colturile.