Garantie Produse

Oferim o garantie de producator de 2 ani pentru fiecare din produsele noastre. Daca regasiti in timpul utilizarii probleme legate de calitatea productiei sau a materialelor vom rezolva cu siguranta situatia. Garantia nu se ofera daca se identifica ca problemele reclamate au fost generate de utilizarea necorespunzatoare a produselor. Garantia nu acopera de asemenea vopseaua sau lacul pentru ca nu avem garantia ca nu au fost folosite chimicale in curatarea suprafetelor. Va asiguram totusi ca vopseaua ce o folosim este provenita la un producator renumit germa.

Va rugam sa folositi formularul de mai jos pentru a completa cererea de garantie. Pozele ne vor ajuta sa intelegem situatia  la distanta. 

In general cererea dumneavoastra poate fi solutionata in doua moduri: 

  • In cazul in care doar unele piese au probleme - Va vom trimite piese de schimb fara nici un cost si vom acoperi toate costurile de transport.
  • In cazul in care intregul produs trebuie schimbat - Va rugam sa ne trimiteti produsul, noi vom acoperi costul de retur. Odata ajuns produsul la noi il vom analiza daca problema nu a fost cauzata de utilizator. Fie vom repara articolul trimis fie il vom inlocui cu unul nou si vi-l trimitem acoperind costurile de expeditie.

Formular Garantie


Date de contact

Descriere Problema