Va propunem mai jos cateva metode pentru a va facilita alegerea dimensiunii potrivite pentru catelul dumneavoastra

Filtrarea produselor in functie de rasa - pe baza experientei acumulate si a celor mai des intalnite rase de caini am creat acest filtru care va permite sa vedeti produsele care se preteaza in general rasei cainelui dumneavoastra

Masurati suprafata ocupata atunci cand este culcat sau doarme - Urmariti cainele atunci cand doarme pe o suprafata de gresie sau pavaj pentru a calcula rapid suprafata ocupata. Podeaua custii trebuie sa fie cel putin egala cu acest spatiu.

Masurati cainele - pentru a dubla si verifica recomandarea noastra este indicat sa masurati talia cainelui. Acest lucru e recomandat deoarece pot exista diferente de marime chiar intre caini de acelasi sex ale aceleiasi rase.

Masurati lungimea cainelui fara coada (zona L din poza). Masurati inaltimea de la picioare pana la spinare (zona H din poza).

Lungimea custii trebuie sa fie cel putin egala cu lungimea cainelui fara coada iar inaltimea custii trebuie sa fie cu aprox 25% mai mare decat inaltimea cainelui (pana la spinare) atunci cand acesta sta in patru picioare.


Daca cainele este pui incearcati sa aflati masuratorile de mai sus ale parintilor