Verificarea Conditiilor Tehnice

Cu totii ne dorim ca punerea in functiune a incalzirii prin podea a custii de caine sa functioneze fara batai de cap din primul moment in care o primesti. Te invitam astfel sa verifici urmatoarele aspecte:


#1 Existenta unui semnal Wi-Fi bun in zona in care veti amplasa cusca. 

Trebuie sa te asiguri ca in zona in care doresti sa montezi cusca exista un bun semnal Wi-Fi al retelei tale de internet. Iti recomandam sa iti conectezi telefonul la reteaua de internet de acasa si sa mergi in locul in care vei aseza cusca. Verifica puterea semnalului, daca nagivarea pe internet este fluida sau daca poti vedea un film pe youtube fara intreruperi. 

In cazul in care semnalul nu este puternic comunicarea nu va fi fluida si pot aparea deconectari. 

Daca semnalul este slab iti recomandam fie sa amplasezi cusca mai aproape de zona semnalului fie sa instalezi dispozitive de intarire a semnalului. 


#2 Fregventa 2.4 GHz a semnalului de retea

Dispozitivul prin care controlezi incalzirea functioneaza numai de fregventa de 2.4 GHz a retelei. Aceasta este prima fregventa a retelor de internet, mai nou au aparut fregvente mai puternice (5GHz sau 6GHz) dar dispozitive moderne mentin si vechea fregventa. 

Poti verifica fregventa accesand reteaua wireless la care esti deja conectat. 

In cazul in care semnalul de retea/internet nu este pe fregventa 2.4GHz nu te vei putea gestiona podeaua incalzita de pe telefon.

Daca fregventa nu este de 2.4 GHz este posibil ca aceasta sa nu fie activata din router, te invitam sa ai o discutiei cu providerul tau de internet. 


#3 Distanta intre cusca si priza electrica 

Podeaua cu incalzire vinde cu un cablu electric de 10 metrii liniari. Te rugam sa te asiguri ca distanta pana la o cea mai apropiata sursa de curent nu depaseste aceasta distanta. De asemenea priza trebuie sa se afle intr-o zona protejata de ploi. 

Daca ai nevoie de o lungime mai mare te rog sa ne anunti si contra cost putem monta un cablu mai mare. 

De asemenea in cazul in care priza este mult mai aproape de cusca si nu doriti sa aveti un colac de cablu la vedere putem sa il facem mai mic, avem nevoie in acest sens de cati metrii liniari doriti. 


#4 Instaleaza 

Related Products

Made to order
899,00 RON
Production time15-18 working days + transport