AtviPets Castron Personalizat Cu Nume 3D ​Pentru Animale De Companie (Marime S)

3D-BOWL1-S
Plasați cursorul pe imagine pentru a o mări
Fabricat la comanda
99,00 RON
+
Plata la Livrare

Fără avans sau plată înainte! Plătiți cash sau cu card bancar la livrare. Plata în rate disponibilă.

Direct de la Producator

Acest produs este fabricat doar de catre noi. Avand totul sub acelasi acoperis (design, productie, distributie si servicii post vanzare) nu platim costuri si comisioane firmelor de intermediere reusind astfel sa aducem mai multa valoare pentru tine.

Estimati costul de transport

Descriere

:: AtviPets Castron Personalizat Cu Nume 3D Pentru Animale De Companie (Marime S) ::


Fiecare animal de companie își merită propriul bol personalizat pentru mâncare / apă. Cumpărați unul pentru prietenul dvs. chiar acum!


Selectați cea mai bună dimensiune a bolului. Vă rugăm să fiți conștienți de dimensiunea bolului pe care îl comandați. Nu putem accepta rambursări dacă aflați că preferați să aveți o dimensiune diferită

Personalizează-l cu numele animalului tău de companie și o culoare faina!


Partea exterioară a bolului este imprimată 3D cu textul dorit și culoarea selectată. În interior este un vas din oțel inoxidabil care poate fi ușor îndepărtat pentru o curățare ușoară. Complet în condiții de siguranță pentru animale de companie. Vasul din oțel inoxidabil este sigur pentru mașina de spălat vase. Partea exterioara de plastic trebuie spălată manual cu apă rece (nu la masina de spalat).


Puteți economisi costurile de transport dacă faceți echipă cu prietenii. Comandand mai multe bucăți nu va influența prea mult costurile de livrare. În unele cazuri, va fi la fel.:: MĂRIMEA ::


Există trei dimensiuni pentru a alege. Vă rugăm să vedeți fotografia din listă dedicată dimensiunilor. Acolo veți găsi toate dimensiunile și volumul.:: FINISAJ ::


Suportul bolului poate fi tipărit în mai multe culori, vă rugăm să verificați fotografia din lista dedicată culorilor pentru a obține o imagine mai bună.
Procesul de imprimare 3D înseamnă că pot exista ușoare imperfecțiuni în orice obiect tipărit 3D, dar totul va fi similar cu aspectul în fotografii.:: INFORMATIILE PRODUSULUI ::


Fabricat în Uniunea Europeană.

Bol din otel inoxidabil
Suport pentru bol Imprimat 3D cu textul dorit:: LIVRARE ::


Toate produsele sunt realizate la comandă, așa că vă rugăm să luați în considerare termenele noastre de prelucrare / manipulare.
După efectuarea expedierii, ne vom întoarce cu un mesaj detaliat care conține toate datele necesare pentru a urmări în timp real comanda dvs. în transport.:: GARANȚIE ::


Cumpărați direct de la producător (fără distribuitor / intermediar). Garantam produsele ce le fabricam si oferim piese de schimb gratuite în caz de nevoie pentru o experiență fără probleme.:: IMPOZITE VAMALE ȘI IMPORT:


Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice taxe vamale și de import care se pot aplica. Nu suntem responsabil pentru întârzierile cauzate de vamă. Produsele sunt fabricate și expediate din Uniunea Europeană - România

Reviews

Nu a fost gasit nici un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review